BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 8, 2011

cUtI !!!!!!!!!

woooowwww.....cuti yang amat2 bererti bagiku...:D...daa laa dapat bercuti lebih lame dari orang laen( walaupon   1hari jer lebih) tapi itu amat2 bermakna...syok laa dapat cuti lebih dari orang laen nih..hehehehe

memang syok sangat cuti...duk facebooking jer n tido..qadha tido waktu dulu2..hihihihi
sampai kan x sempat nak update blog nih...(bukan x sempat doo...but dalam erti kata yang sebenar2 nyer malas..huhuhu)
 ntah lerr aku pon xtau awat laa jadi malaih sungguh cheq lonih kalo duk kat umah..hehehehehe

citer yang terbaru...cuti Chinese New Year nih aku g ler jalan2 umah my granny...duk asyik2 belek majalah Media Hiburan rase2 nyer( aku pon kurang ingat ler) terbelek ler gambar kawen si Zaquan Adha n his wife...cantik n berseri  Ayu Raudhag  yang sememangnyer ayu 2...hehehe...terkejut berok n monyet aku apabila aku terpandang wajah yang comel...hehehehehe..gambar sape ag kalo bukan haiwan kesayangan si Zaquan tu..huhuhu...comam betol laa...nak bela gak eh monyet..(hisy2 xleh...nati anak aku jadi sebijik camtu baru tau...)
bela kucing daa lerr...

then mak sedara aku pon sibuk ler nak tengok gak majalah tu..sambil belek2...mulut my auntie terkumat-kamit ler bercerita al-kisah percintaan Ayu n Pekin (dulu sebelom bercinta-cintun ngan Zaquan)...huhuhuhu..
hehehehe...aku pon syok ler dengar..hehehe...dengar2 si Pekin nih nak cari calon isteri die orang bese2 jer bukan artis...


p/s:  boleh laa kalo sape2 nak audition jd calon isteri Pekin...



bez sungguh x g kelas..huhuhu...kepalaku ag pusying deh..may be coz x cukup tido..ye laa tido atas bas mane syok...sakit tulang belakang i tau..hhuhu..naseb baek sampai waktu subuh..huhuhu...kalo x..ehem2...
bercuti tu memang ler syok tapi..lepas cuti tu yang x syok..banyak sangat2 keje yang kene wat..(lab report fizik x wat ag..n tiba2 dalam kuliah cikgu mintak xsemen kimia..?????ade ker xsemen????huhuhu)
sabar lerr labu...:D

0 comments:

Post a Comment

Tuesday, February 8, 2011

cUtI !!!!!!!!!

Posted by HaziNiey PauLo at 7:43 PM
woooowwww.....cuti yang amat2 bererti bagiku...:D...daa laa dapat bercuti lebih lame dari orang laen( walaupon   1hari jer lebih) tapi itu amat2 bermakna...syok laa dapat cuti lebih dari orang laen nih..hehehehe

memang syok sangat cuti...duk facebooking jer n tido..qadha tido waktu dulu2..hihihihi
sampai kan x sempat nak update blog nih...(bukan x sempat doo...but dalam erti kata yang sebenar2 nyer malas..huhuhu)
 ntah lerr aku pon xtau awat laa jadi malaih sungguh cheq lonih kalo duk kat umah..hehehehehe

citer yang terbaru...cuti Chinese New Year nih aku g ler jalan2 umah my granny...duk asyik2 belek majalah Media Hiburan rase2 nyer( aku pon kurang ingat ler) terbelek ler gambar kawen si Zaquan Adha n his wife...cantik n berseri  Ayu Raudhag  yang sememangnyer ayu 2...hehehe...terkejut berok n monyet aku apabila aku terpandang wajah yang comel...hehehehehe..gambar sape ag kalo bukan haiwan kesayangan si Zaquan tu..huhuhu...comam betol laa...nak bela gak eh monyet..(hisy2 xleh...nati anak aku jadi sebijik camtu baru tau...)
bela kucing daa lerr...

then mak sedara aku pon sibuk ler nak tengok gak majalah tu..sambil belek2...mulut my auntie terkumat-kamit ler bercerita al-kisah percintaan Ayu n Pekin (dulu sebelom bercinta-cintun ngan Zaquan)...huhuhuhu..
hehehehe...aku pon syok ler dengar..hehehe...dengar2 si Pekin nih nak cari calon isteri die orang bese2 jer bukan artis...


p/s:  boleh laa kalo sape2 nak audition jd calon isteri Pekin...



bez sungguh x g kelas..huhuhu...kepalaku ag pusying deh..may be coz x cukup tido..ye laa tido atas bas mane syok...sakit tulang belakang i tau..hhuhu..naseb baek sampai waktu subuh..huhuhu...kalo x..ehem2...
bercuti tu memang ler syok tapi..lepas cuti tu yang x syok..banyak sangat2 keje yang kene wat..(lab report fizik x wat ag..n tiba2 dalam kuliah cikgu mintak xsemen kimia..?????ade ker xsemen????huhuhu)
sabar lerr labu...:D

0 comments on "cUtI !!!!!!!!!"

Post a Comment