BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 2, 2011

mEngAmbiL kEsEmpAtaN?????????

nak laa cakap pasal orang yang dilamun cinta... suka bebenor mengucapkan kata2 indah (kepada yang baru couple)...bukan sahaja kepada bf or gf tetapi kepada semua orang ...mesti kite akan perasan orang yang dilamun cinta nih( cam rumate aku.."i luv u"x2 say kat aku..nasib baik aku xde bf ag..kalo x mesti perang dunia ke-5 meletus..:D)...huhuhu...sentiasa senyum sambil baca mesej( macam orang gila pulak..tengok handfon n senyum..ape kes?????) hahahaha...:D

kalo nak tau time camni laa korang boleh mengambil kesempatan...
nak pinjam baju ke?????nak pinjam duit ke????? nak pinjam apa2 aje sume boleh...silap ari bulan duit kat dalam atm pon nak bagi...:)
..nak wat camne orang yang dilamun cinta nih..time 2 duk ingat kt bf/gf jer..bagi laa ape pon kat diorang mesti diorang xmau...hanya bf/gf jer yang ade 'nilai'...:D

tapi kalo time diorang tengah gadoh jangan laa pulak menyibuk nak pinjam itu-ini...nanti xpasai pulak korang yang kene 'FIRE BURNING'...

so, kalo korang ade kakak2 abang2  sedara-mara or kawan2 yang sedang dilamun cinta nih..boleh laa nak cuba nasib...(aku nak try wat jugak eh..)

2 comments:

rekrometeo said...

huahahaha...hg mmg salo mek kesempatan kat ac la nh...

haz tihanie said...

mne ade..ak x ambk ksempatn kt ac..klo kt mu may b r ak nk try wat...

Post a Comment

Wednesday, February 2, 2011

mEngAmbiL kEsEmpAtaN?????????

Posted by HaziNiey PauLo at 6:14 PM
nak laa cakap pasal orang yang dilamun cinta... suka bebenor mengucapkan kata2 indah (kepada yang baru couple)...bukan sahaja kepada bf or gf tetapi kepada semua orang ...mesti kite akan perasan orang yang dilamun cinta nih( cam rumate aku.."i luv u"x2 say kat aku..nasib baik aku xde bf ag..kalo x mesti perang dunia ke-5 meletus..:D)...huhuhu...sentiasa senyum sambil baca mesej( macam orang gila pulak..tengok handfon n senyum..ape kes?????) hahahaha...:D

kalo nak tau time camni laa korang boleh mengambil kesempatan...
nak pinjam baju ke?????nak pinjam duit ke????? nak pinjam apa2 aje sume boleh...silap ari bulan duit kat dalam atm pon nak bagi...:)
..nak wat camne orang yang dilamun cinta nih..time 2 duk ingat kt bf/gf jer..bagi laa ape pon kat diorang mesti diorang xmau...hanya bf/gf jer yang ade 'nilai'...:D

tapi kalo time diorang tengah gadoh jangan laa pulak menyibuk nak pinjam itu-ini...nanti xpasai pulak korang yang kene 'FIRE BURNING'...

so, kalo korang ade kakak2 abang2  sedara-mara or kawan2 yang sedang dilamun cinta nih..boleh laa nak cuba nasib...(aku nak try wat jugak eh..)

2 comments on "mEngAmbiL kEsEmpAtaN?????????"

rekrometeo on February 3, 2011 at 3:23 PM said...

huahahaha...hg mmg salo mek kesempatan kat ac la nh...

haz tihanie on February 4, 2011 at 7:28 PM said...

mne ade..ak x ambk ksempatn kt ac..klo kt mu may b r ak nk try wat...

Post a Comment