BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 18, 2013

Hari Untuk Tidur...

assalamualaikum n hi... 
okeyhh dh lama tak update blog...
bila nak update feel like something weirds...rasa malas
hhahahah

tapi...




disebabkan ari nih aku cuti so aku paksakan  diri untuk jadi rajin
jangan duk bela lemak hari2..hehhehehe
walaupun cuti tapi still rasa sedih...rasa nak nangis bila duk kat bilik sorang2
huhuhuhu

aku sorang je cuti ari jumaat
weekend kena keje...aku betol2 tak suka...
jelez tengok orang lain weekend duk rehat2 kat bilik...huhuhuhu


memang boring giler aku sorang je cuti.
tak tau nak buat apa...kalo nak outing takde teman...
memang terpaksalah laa aku  menternak lemak kat bilik...lepas makan tido lepas tido makan...kononya hibernation...memang tak berkembanglah kan otak..mana tak tepu otak tuh kalo asyik makan tido makan tido je hari.. 
huhuhuhu


memang hakikat macam tuh daily routine aku.

pukul 5.00 am -  dah kena bangun nak pegi keje  (okeh tuh my rumate punya timetable)
                           aku bangun pukul  5.30am coz taknak berebut bilik air  > <...  tapi kalo aku dengar ada o
                           orang tengah guna bilik air aku sambung balik tido 15 minit...

pukul 6.15 am - dah siap breakfast aku jenguk ikut tingkap dah ramai ke tak manusia2 putih duk menunggu
                         bas...kalo dah bunyi enjin bas baru aku terhegeh-hegeh turun..
( yang pasti aku memang akan naik bas yang last sekali)

pukul 7.00 am - masuk keje... 
                         sebelum rehat :bila laa nak rehat??..( sambil2 tengok jam )
                         selepas rehat : bila nak laa nak balik nih?

pukul 2.00 pm - ambik botol air n balik...aku memang tak bawak beg coz uniform dah ade poket doraemon                                             
                         n senang nak balik.. (o.O )

pukul 3.00 pm - dah sampai bilik... mandi bagi bersih n sterile..sental kuat2 badan jangan nak gatai2 nak          
                         kawan  dengan bacteria...pastu tido.


aku rasa dah boleh jadi robot pulak...benda yang sama je aku lalui. pegi keje balik tido bangun makan pastu tido balik... macam tuh kalo tyme klinikal..boleh jadi robot..rasa macam takde life je...


sebelom tido... kadang2 360 degree aku pusing..huhuhu

nih tym ngigau...not me okeyh
tym daa betol2 lena





alolo...comelnya...





yang nih burok bebenor...dah keluar peta Malaysia...





tym bunyi alarm...memang rasa MALAS sangat2 nak bangun.





tym study week...sebijik macam nih..hehehhe...








                              

1 comments:

a i m z said...

hahaha..lawak la hg ni...pecah perut aku gelak kt hg,,,

Post a Comment

Saturday, May 18, 2013

Hari Untuk Tidur...

Posted by HaziNiey PauLo at 12:01 AM
assalamualaikum n hi... 
okeyhh dh lama tak update blog...
bila nak update feel like something weirds...rasa malas
hhahahah

tapi...




disebabkan ari nih aku cuti so aku paksakan  diri untuk jadi rajin
jangan duk bela lemak hari2..hehhehehe
walaupun cuti tapi still rasa sedih...rasa nak nangis bila duk kat bilik sorang2
huhuhuhu

aku sorang je cuti ari jumaat
weekend kena keje...aku betol2 tak suka...
jelez tengok orang lain weekend duk rehat2 kat bilik...huhuhuhu


memang boring giler aku sorang je cuti.
tak tau nak buat apa...kalo nak outing takde teman...
memang terpaksalah laa aku  menternak lemak kat bilik...lepas makan tido lepas tido makan...kononya hibernation...memang tak berkembanglah kan otak..mana tak tepu otak tuh kalo asyik makan tido makan tido je hari.. 
huhuhuhu


memang hakikat macam tuh daily routine aku.

pukul 5.00 am -  dah kena bangun nak pegi keje  (okeh tuh my rumate punya timetable)
                           aku bangun pukul  5.30am coz taknak berebut bilik air  > <...  tapi kalo aku dengar ada o
                           orang tengah guna bilik air aku sambung balik tido 15 minit...

pukul 6.15 am - dah siap breakfast aku jenguk ikut tingkap dah ramai ke tak manusia2 putih duk menunggu
                         bas...kalo dah bunyi enjin bas baru aku terhegeh-hegeh turun..
( yang pasti aku memang akan naik bas yang last sekali)

pukul 7.00 am - masuk keje... 
                         sebelum rehat :bila laa nak rehat??..( sambil2 tengok jam )
                         selepas rehat : bila nak laa nak balik nih?

pukul 2.00 pm - ambik botol air n balik...aku memang tak bawak beg coz uniform dah ade poket doraemon                                             
                         n senang nak balik.. (o.O )

pukul 3.00 pm - dah sampai bilik... mandi bagi bersih n sterile..sental kuat2 badan jangan nak gatai2 nak          
                         kawan  dengan bacteria...pastu tido.


aku rasa dah boleh jadi robot pulak...benda yang sama je aku lalui. pegi keje balik tido bangun makan pastu tido balik... macam tuh kalo tyme klinikal..boleh jadi robot..rasa macam takde life je...


sebelom tido... kadang2 360 degree aku pusing..huhuhu

nih tym ngigau...not me okeyh
tym daa betol2 lena





alolo...comelnya...





yang nih burok bebenor...dah keluar peta Malaysia...





tym bunyi alarm...memang rasa MALAS sangat2 nak bangun.





tym study week...sebijik macam nih..hehehhe...








                              

1 comments on "Hari Untuk Tidur..."

a i m z on May 20, 2013 at 12:26 AM said...

hahaha..lawak la hg ni...pecah perut aku gelak kt hg,,,

Post a Comment